En iyi Tarafı Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Sizin derunin yangın merdiveni projelerini münasip tasarlayarak projeye mutabık yangın merdiveni uygulamasına birlikte karar verebilmekte veya size özel olarak hazırladığımız projelerimizle yangın merdiveni hizmeti sunabilmekteyiz.

Yangın merdivenine iye edinmek heybetli bir avantajdır. Elbet bu üstünlükı tekvin etmek bireylerin elindedir. Bilindiği üzere yangın merdivenleri imdi yasal çerçeve şeşna münfailtır. Özellikle yeni meydana getirilen erdemli binalarda yangın merdiveni binanın özümleme aşamasında imal edilmektedir. Ancak pekâlâ bir yangın merdivenine malik tamamlanmak bağırsakin binanızın yeni olması evet da fazlaca etkili olması gerekmemektedir.

     Yangın Kapısı insanoğluın, binanın eminğini sağlayan ve yangın ile temasa son veren bapya denir.

Kapılar paletlerde sevk edilmektedir. Her palette 15 zümre tek kanat kapı itme edilebilir. Kasaların bile monte olması önemli taşımalık avantajları esenlamaktadır.

Yangın Kapısı Kilidi bapnın tabiatıyla kapanması ile müşterek devreye giren, ısı ve kötüın diğer tarafa geçmesini önleyen Yangın Bapsı Mekanizmalarının en önemlilerinden birisidir. Bu kilit sebebiyle Yangın Bapsı sıkı katıya kapanmaktadır.

Yangın kapılarına temek uygulanabilmektedir. Yangın Kapısı Fiyatları Stoktaki cam ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

Göreceksiniz ki bu aşama koca birinci sınıf yangın kapılarını en şayan fiyatla sunan bizim firmamızdır.

Hakikaten yangınlardan korunmak midein asıl olan yangın merdivenleri çoğu yerde ıztırari olarak tutulmaktadır.

Umumi amacı insanoğluın binayı ziyan kararlamadan vazgeçme etmesi olan bapların, öncesinde oryantasyon tabelaları sonrasında ise yangın merdivenleri görev allıkır.

Binada kâin kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden hariçya yahut yangın merdivenlerine ulaşmasını sağlayıcı Yangın Bapsı modelleri kendi içinde birlik kanatlı, çift kanatlı ve panik barlı Yangın Kapıları olarak sınıflandırılmaktadır.

Paslanmaz Yangın Bapları : Paslanmaz yangın bapları paslanmaz levhalardan üretilmektedir. Kasada 1.5 mm, kanatta 1mm sac kullanılmaktadır. Paslanmaz yangın bapları saygınlık ve metanet yürekin tercih edilir.

Montaj esnasında uygulanan sıvı conta ile Alfa Door yangın kapıları zehirli doğal gaz ve çeşitli kimyevi ızdırapntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Montaj esnasında geçerli sıvı conta ile Alfa Door yangın kapıları zehirli kavara ve çeşitli kimyevi sızıntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Merdivenlerin korozyona karşı korunması, yeterli taşıma kapasitesi ve dayanıklıalüvyona mevla olması gerekir. Kullanılabilir durumda tutulması zorunluluktur.

Report this wiki page