Satın Almadan Önce Yangın Kapısı Fiyatları Things To Know

Wiki Article

Bapnın kendi kendisini kapatmasını sağlamlayabilen yaylı menteşenin yönı esna opsiyonel olarak düzenınan hidrolik kısım ile elan pıtrak tasarruf sağlanabilir.

Yangın Kapısı alırken özen etmeniz müstelzim en önemli ayrıntı GOXU markası altında bizim cihetımızdan üretilen baplar üzere nitelikli ve sertifikalı ürünler yeğleme etmenizdir.

Yangına dayanıklı bapların yaşam kurtarıcı başüstüneğu unutulmamalıdır. Çünkü ahşap baplar olağan şartlarda 300 derecede yanma özelliğine sahiptir. Rastgele bir yangın durumunda oluşabilecek ısı 900 derecedir. Bu derece ahşap bapnın namevcut olması derunin fazlası ile yeterlidir. Bu yüzden yangın baplarını dirlikımızın önemli bir parçbeyı haline sağlamak sorumluluklarımızdan biridir.

İstenmeyen bir konum meydana ulaştığında önemi bir anda önemli bir seviyeye çıhun yangın kapıları, bu sebeple takkadak her sorunletmenin mevla olması gereken baplar arasındadır. Kayranında kompetan ekiplerin kurması ve TSE standartlarına tatminkâr biçimde üretilmeleri çıkış noktasında emin bir vadiın yaratılmasını esenlayabilmektedir.

Ayrıca, yangın bapları normalde kilitlenmemiş durumda bulunmalı ve kolayca açılabilir olmalıdır.

Projelerin yangın ve ivedi durumlarda korunması ile alakalı hazırlanan yönetmelikte Yangın Kapısı Özellikleri tüm detaylarıyla sınırlıtir. Bu özellikleri maddeler halinde;

Yangına Dayanıklı Baplar ile ilişkin her detaya bileğindiğimiz kırmıza goxu.com.tr/yangina-dayanikli-kapi irtibatsına tıklayarak erişebilirsiniz.

Merdivenin hoşgörülüliği 80 cm’den az olmamalıdır. Eğer azca olursa bu tür merdivenlerde yalnızca bir korkuluk kullanılabilir. Yangın merdiveni fasılasız bir şekilde olması gerekmektedir.

Yangın merdivenlerinde kullanılacak malzemelerin abuhava ve âlem şartlarına dayanıklı olması şarttır. 

Yangın kapısı nedir ve ne işe yarar? Yangın kapısı, yangın çıktığında insanoğluın emniyetli bir şekilde boşaltma edilmesini tedariklemek dâhilin kullanılan bir kapıdır.

Kapı boyutu: Yangın kapısının boyutu, bapnın kullanılacağı yere için değaksiyonebilir. Kapı boyutu, yangın kapkaloriın yangın direncini etkileyebilir.

Belirtilen bu zaman dilimleri bir kapının yangına ne denli süre dayanacağını söyleyiş etmektedir. Fakat bu mevzuda tetik olgunlaşmak gerekir. Çünkü 90 an yangına dayanıklı olması gereken bir bapnın 30 dakika de dayanmadığı henüz önce yapılan testlerde doğrulanmıştır.

Özellikle yeni bayındırlık kanunuyla yanında sıfır binalardan kalan denetimler sonucu yangın çıkışı, yangın kapısı yangın kapısı ve yangın merdiveni kabilinden kriterler bile çok pıtrakı teftiş altında tutulmaktadır.

Hatta geniş bayi ağına mevla firmamız montaj ve bakım kârlemleri esnasında kullanıcılara ağırbaşlı kolay katkısızlamaktadır. Bu durumda seçim esnasında ömre bedel bir ölçüt olarak gösterilebilir.

Report this wiki page